The Book Of J. Killingsworth / Jan Rerberg. - Rerberg, Ivan Fedorovič (1892-1957) (1932)
W okręgu, wieniec laurowy, a w nim tenisistka, w otoku napis: The Book Of J. Killingsworth. Sygnatura artysty, monogram JR w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora.