Trasa : sztuka w 3 aktach, z życia polskich lotników Kazimierza Barnasia / Miejski Teatr "Wybrzeże". ([wydawca nieznany], 1947)
Program teatralny premiery 5.07.1947 r. Reżyseria, inscenizacja i dekoracje: Iwo Gall.