Domchorgesänge : Pfingsten 1926 - Domchor (Gdańsk). (Danzig : [s.n.], 1926)
Program występu chóru Bazyliki Mariackiej w Gdańsku z okazji Zielonych Świątek w 1926 r. Na druku rysunek Bazyliki.
Keywords: Bazylika Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny (Gdańsk, Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie religijne