Maskarada - Pągowski, Andrzej (1953- ).; Przedsiębiorstwo Usług Filmowych "Polfilm". ([Warszawa] : Polfilm, 1987)
Przedstawia portert człowieka.
Na plakacie dodatkowe informacje: film w reżyserii Janusza Kijowskiego; w rolach głównych: Bogusław Linda, Zbigniew Zapasiewicz, Teresa Budzisz-Krzyżanowska, Adrianna Biedrzyńska; zdjęcia: Przemysław Skwierczyński; Studio Filmowe im. K. Irzykowskiego Zespół Twórców Filmowych "Dom" 1987.
Sygnatura w prawym dolnym narożu: X A. Pągowski.
Data wydania wg: http://www.cinemaposter.com
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Plakaty filmowe -- Polska -- 1945-.; Film polski; Polska; Plakat filmowy