[Afisz teatralny. Incipit] Michał Bałucki Radcy Pana Radcy Komedia w 3 aktach ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o przedstawieniu, które wystawił Teatr Rozmaitości Towarzystwa "Kultura i Sztuka" w Lęborku. Inscenizacja i reżyseria Tadeusz Jastrzębski.