Gd[ańsk] Wrzeszcz, ul. Grunwaldzka fragment miasta. - Spółdzielnia Pracy Fotograficzna "Fotoplastyka" (Sopot). (Sopot : Fotoplastyka, 1960)
Przedstawia Aleję Grunwaldzką od ul. Do Studzienki w kierunku Oliwy, ok. 1960 r.
Data wg przedstawienia.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1945-.; Oliwa (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- karty pocztowe; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- karty pocztowe