[Gdańsk - Oliwa] [Pałac Opatów] / J. Bułhak i Syn. (J. Bułhak i Syn Fotograficy Warszawa - Żolibórz Święcickiego 18, 1945)
Dwie fotografie przedstawiają zniszczony w czasie wojny Pałac Opatów w Oliwie, ok. 1945 r.