Ogłoszenie do wszystkich mieszkańców w powiecie - Grodnicki, Józef (Malbork : Starosta powiatowy w Sztumie, 1947)
Afisz inf. o przymusowym szczepieniu przeciw durowi brzusznemu z 15.06.19447 r.
Keywords: Sztum (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne