[Afisz. Incipit] W sobotę dn. 28-go września 46 r. ... na pożegnanie L. Sempoliński à la carte przy fortepianie M. Wróblewski ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o wydarzeniu, które miało miejsce w sali dancingowej Grand Hotelu w Sopocie.