Zwei Silvesterlegenden : gewidmet den Schwestern. ([Gdańsk : s.n., 1867)
Dwie pisane wierszem legendy ; pod pierwszą data 1867, pod drugą 1868. Pod nimi autor Br. St. Druk masonów gdańskich loży Eugenia.
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN i treści.
Keywords: Loge Eugenia zum gekrönten Löwen (Gdańsk).; Masoni -- Polska -- Gdańsk -- 19 w