Ojcostwo Boga w duchowości biblijnej / Andrzej Franciszek Dziuba. - Dziuba, Andrzej Franciszek (1950- ).
1. Bóg - Ojciec Izraela. 2. Ojcostwo Boże w Nowym Testamencie. 3. Bóg - Ojciec Jezusa Chrystusa. 4. Kto rozeznaje Mnie, rozeznaje Ojca. 5. Synostwo Boże w Synu.