Verordnung : betr. Festsetzung des Rubelkurses = Roporządzenie : Kurs rubla / Hindenburg, Brandis. - Hindenburg, Paul von (1847-1934) ([s.n.], 1915)
Rozporządzenie niem. władz okupacyjnych w mieszkańców Grodna i okolic z 11.11.1915 r. dot. wymiany waluty na niemiecką.