Ex Libris Hans Torkler W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1984)
Przedstawia drzewo. U dołu po lewej stronie napis: Ex Libris Hans Torkler. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.