Ex Libris Hans Torkler - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Torkler, Hans. ([Gdynia, 1984)
Przedstawia drzewo. U dołu po lewej stronie napis: Ex Libris Hans Torkler. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.
Miejsce wyd. wg działalności aut., data wg bibliogr.
Wojciech Jakubowski Illustriertes Werkverzeichnis der Exlibris 1953-1998, Fredrikshavn 1999