[Afisz. Incipit:] Koncert symfoniczny ... Kazimierz Wiłkomirski dyrygent Eugenia Umińska skrzypce ... ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o koncercie 18-19.03.1954 r. W programie: Beethoven VIII symfonia, Prokofiew I koncert skrzypcowy i Ravel Bolero.