[Afisz. Incipit] Komisja Kulturalno-Oświatowa przy Powiatowej Radzie Związków Zawodowych ... w sobotę, dnia 19 marca 1949 r. ... odbędzie się ... koncert popularny p.t. "Nasze Kociewie w muzyce i śpiewie" ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o koncercie w sali Teatru Miejskiego.