[Afisz teatralny. Incipit] Wojewódzka Agencja Imprez Artystycznych w Sopocie igrce ... (Sopot : [wydawca nieznany], 1970)
Afisz informujący o przedstawieniu. Reżyseria Bogusława Czosnowska, opracowanie Ryszard Ronczewski, scenografia Alina Afanasjew.
Keywords: Czosnowska, Bogusława -- (1926-2021) -- druki ulotne; Teatry -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.