Motyw gdański - Czernous, Franciszek (1943- ). ([Gdańsk], 1973)
Przedstawia fragment zabudowy Śródmieścia Gdańska z wieżą kościoła Św. Jana.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1970-2000.; Gdańsk (Polska) -- zabytki -- w sztuce