Lucyna Legut - Zieleniarze obywatele świata / Teatr Ziemi Gdańskiej. (Teatr Ziemi Gdańskiej, 1968)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 12.10.1968 r. w Kościerzynie. Inscenizacja i reżyseria: Maria Chodecka, scenografia: Ewa Nahlik.