[Zaproszenie. Incipit:] VI Wieczór z Fundacją Theatrum Gedanense ... ([wydawca nieznany], 1992)
Zaproszenie na koncert symfoniczny, który miał miejsce 19.09.1992 r. w Gdańsku w siedzibie Opery i Filharmonii Bałtyckiej. Wystąpił gościnnie Andrzej Ratusiński (fortepian). Orkiestra Filharmonii Bałtyckiej pod dyrekcją Jose Marii Florencio juniora.