Jubileusz XXX lecia RSW "Prasa" - maszyna rotacyjna - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1977)
Przedstawia cmaszynę rotacyjną w RSW "Prasa" w Gdańsku, 10 maja 1977 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk