[Afisz. Incipit:] Roger Vailiand Pułkownik Foster przyznaje się do winy sztuka w pięciu aktach w przekładzie Henryka Rostworowskiego i Marii Straszewskiej ... ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o przedstawieniu 31.01.1954 r. Teatr Stoczni Gdańskiej. Inscenizacja i reżyseria Fryderyk Sten, dekoracje i kostiumy Michał Gaczoł, muzyka Franciszek Kornas.