[Afisz. Incipit] Dzień Uniwersytetu Ludowego w Bielawkach pow. Tczew. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zbiórce pieniędzy na uniwersytet ludowy na terenie powiatu tczewskiego 26.10.1947 r.