Lucyna Legut i Michał Misiorny - Piękne ogrody / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1970)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 26.09.1970 r. w Teatrze Kameralnym w Sopocie w ramach Dekady Pisarzy Wybrzeża. Reżyseria Marek Okopiński, scenografia Marian Kołodziej.