Lucyna Legut i Michał Misiorny - Piękne ogrody - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1970)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 26.09.1970 r. w Teatrze Kameralnym w Sopocie w ramach Dekady Pisarzy Wybrzeża. Reżyseria Marek Okopiński, scenografia Marian Kołodziej.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Państwowy Teatr Wybrzeże. -- Scena Kameralna (Sopot) -- druki ulotne; Afisze -- Polska -- 1945-1990.; Teatr -- Polska -- 1945-1990.