25 rubli nagrody! = Nagrada 25 rublej! (Łódź : [s.n., 1915)
Ulotka inf. o zaginięciu podobizn Mikołaja II.
Rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Tekst równol. w jęz. pol. i ros.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- Polska -- Łódź; Wojna światowa (1914-1918) -- Polska -- druki ulotne