Kunszt Wodny Centrum Dziedzictwa Historycznego : wyniki konkursu architektonicznego = Kunszt Wodny The Historic Heritage Centre : architectural competition results / koordynacja Barbara Szczerbowska : opracowanie graficzne Jarosław Zulewski, Jacek Herman ; redakcja Joanna Sidorczak-Heinsohn. - Szczerbowska, Barbara; Zulewski, Jarosław; Herman, Jacek; Sidorczak-Heinsohn, Joanna (Urząd Miejski w Gdańsku Wydział Urbanistyki Architektury i OchronyZabytków, 2012)
Książka prezentuje wyniki konkursu architektonicznego na budynek Centrum Dziedzictwa Historycznego Miasta Gdańska.