Kunszt Wodny Centrum Dziedzictwa Historycznego : wyniki konkursu architektonicznego = Kunszt Wodny The Historic Heritage Centre : architectural competition results - Szczerbowska, Barbara; Zulewski, Jarosław; Herman, Jacek; Sidorczak-Heinsohn, Joanna; Gdańsk (Polska). Urząd Miejski. Wydział Urbanistyki, Architektury i Ochrony Zabytków; Gdańsk (Polska). Urząd Miejski. Biuro Architekta Miasta (Gdańsk : Urząd Miejski w Gdańsku Wydział Urbanistyki Architektury i OchronyZabytków, 2012)
Książka prezentuje wyniki konkursu architektonicznego na budynek Centrum Dziedzictwa Historycznego Miasta Gdańska.
Konkurs architektoniczny na budynek Centrum Dziedzictwa Historycznego Miasta Gdańska. Organizatorem konkursu była spółka Forum Radunia.
Okładka wliczona w numerację stron.
Tytuł i tekst publikacji równolegle w języku polskim i angielskim.
Keywords: 2001-; Budownictwo miejskie; Konkursy architektoniczne; Projekt budowlany; Gdańsk (woj. pomorskie); Polska; Publikacja pokonkursowa; Publikacja bogato ilustrowana