Wieczór niespodzianek artystów śląskich - Miejski Komitet Odbudowy Warszawy (Gdańsk). (Gdańsk : [s.n.], 1953)
Afisz inf. o występach, które miały miejsce w Hali Sportowej we Wrzeszczu 11-12.08.1953 r.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1990 -- życie artystyczne