Merkblatt : für die Inhaber von Passierscheinen. ([s.n.], 1941)
Dwustronny druk (z jednej strony w jęz. niem. z drugiej pol.) z 24 lutego 1941 r. w sprawie wjazdów i wyjazdów z Generalnego Gubernatorstwa.