Merkblatt : für die Inhaber von Passierscheinen. (Krakau : [s.n.], 1941)
Dwustronny druk (z jednej strony w jęz. niem. z drugiej pol.) z 24 lutego 1941 r. w sprawie wjazdów i wyjazdów z Generalnego Gubernatorstwa.
Tekst w jęz. niem. i pol.
Keywords: Generalne Gubernatorstwo (1939-1945 ; terytorium pod okupacją niemiecką) -- druki ulotne; Generalne Gubernatorstwo (1939-1945 ; terytorium pod okupacją niemiecką) -- plakaty; Polska -- 1939-1945 (Okupacja niemiecka i sowiecka) -- druki ulotne; Polska -- 1939-1945 (Okupacja niemiecka i sowiecka) -- plakaty