Jadwigi Gołaszewskiej / Jerzy Jarnuszkiewicz. - Jarnuszkiewicz, Jerzy (1919-2005) ([wydawca nieznany], 1943)
Biała kreska na czarnym tle. Kobieta w medalionie, ubrana w przewiązaną na jednym ramieniu szacie, z odsłoniętą jedną piersią, którą cześciowo zasłania podniesioną ręką. Kompozycja obwiedziona zbliżoną do owalu, nieregularną ramą. pod rysunkiem na taśmie nazisko właścicielki. Na dole po środku inicjały autora.