Libri Tadeusza i Zofii Solskich / Adam Młodzianowski. - Młodzianowski, Adam (1917-1985) ([wydawca nieznany], 1945)
W obramowaniu z napisem: Libri Tadeusza i Zofii Solskich, widok na oświetloną księżycem warownię.