Szczęście w zasięgu wiary : rozważania o wierze błogosławionej Dziewicy Maryi / Teresa Paszkowska. - Paszkowska, Teresa (1959- ).
1. "Magnifikat" - modlitwa szczęśliwego serca. 2. "Raduj się pełna łaski" (Łk 1,28) - zwiastowanie szczęścia. 3. "Błogosławiona jesteś [...] i błogosławiony owoc twojego łona" (Łk 1,42-45) - dialog uszczęśliwionych przez Boga. 4. "Błogosławieni, którzy słuchają słowa Bożego i zachowują je" (Łk 11,28) - szczęście zrodzone z wiary.