Danzig, Speicher "Graue Gans" Judengasse 11 - Verlag W. F. Burau (Gdańsk).; Gottheil & Sohn. (Danzig : Verlag W. F. Burau, 1905)
Przedstawia spichlerz "Szara Gęś" przy ul. Spichrzowej w Gdańsku, ok. 1915 r.
Data wg biogramów aut. i wyd.
Fot. Gd.
Keywords: Spichrze -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe