Ex Libris Mantero : M. 75 / Fery Antal. - Fery, Antal (1908-1994) (1972)
Na tle planiglobu prostokątne karty z literami tworzące napis: Ex Libris M. 75 obok bukiet kwiatów przewiązany wstążką z datą: 1972, poniżej w prostokącie napis: Mantero. Na planiglobie nazwisko artysty Fery Antal, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora.