Gdańsk : Spichlerze nad Motławą - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1975)
Przedstawia spichlerze nad Motławą w Gdańsku, widok z mostu na Podwalu Przedmiejskim w kierunku południowym.
Tytuł ołowkiem na rewersie.
Data ołówkiem na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Spichrze -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk