Landschaftliche Bank Architekt Hempel, Danzig (s. n., 1906)
Przedstawia Bank Ziemski przy ul. Bogusławskiego oraz fragment bocznej elewacji Banku Rzeszy. Na pierwszym planie po lewej Wieża Więzienna, po prawej fragment Bramy Wyżynnej, ok. 1910 r.