Ostseebad Bohnsack - Gützlaff, Martin (Verlag Martin Gützlaff, 1916)
Pocztówka wieloobrazkowa, przedstawia: prom na Wiśle, koło Sobieszewa, kościół w Sobieszewie, Willę Witt, restaurację Zur Stadt Danzig, ok. 1916 r.