[Afisz. Incipit] Riviera w Domu Ligi Morskiej ... od dnia 2. sierpnia codzienny bogaty program artystyczny ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o występach: Kukulka Warszawska, Duet Niewęglowskich, orkiestra Aleksandra Pytlewicza.