Zobaczcie i powitajcie prezydenta Stanów Zjednoczonych Ameryki George'a Busha i Lecha Wałęsę. (s.n.], 1989)
Ulotka zachęcająca do przywitania prezydentów w czasie przejazdu Grunwaldzką i Al. Zwycięstwa w Gdańsku.