Zobaczcie i powitajcie prezydenta Stanów Zjednoczonych Ameryki George'a Busha i Lecha Wałęsę. ([S.l. : s.n.], 1989)
Ulotka zachęcająca do przywitania prezydentów w czasie przejazdu Grunwaldzką i Al. Zwycięstwa w Gdańsku.
Keywords: Wałęsa, Lech -- (1943- ).; Bush, George -- (1924-2018).; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- druki ulotne