Ex Libris Paul Sage [Herbert Ott]. - Ott, Herbert (1915-1987) (1956)
Przedstawia mężczyznę siedzącego na balkonie i czytającego książkę. Napis, u góry: Ex Libris, u dołu: Paul Sage. Pod przedstawieniem ołówkiem autograf aut.