Ex Libris Paul Sage - Ott, Herbert (1915-1987).; Sage, Paul. ([S. l., 1956)
Przedstawia mężczyznę siedzącego na balkonie i czytającego książkę. Napis, u góry: Ex Libris, u dołu: Paul Sage. Pod przedstawieniem ołówkiem autograf aut.
Nazwisko aut. i data wg bibliogr.
Strona Antiquariat Heinz Tessin, dostęp 13.05.2015