Ustronie Morskie / opracowanie tekstu Czesław Orłowski, opracownie graficzne Jerzy Niesiołowski. - Orłowski, Cz. (kartografia) (Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej, Wojewódzki Ośrodek Informacji Turystycznej w Koszalinie, 1965)
Ulotka z planem ośrodków wczasowych i atrakcji Ustronia Morskiego.