Ustronie Morskie - Orłowski, Cz. (kartografia).; Niesiołowski, Jerzy (Koszalin : Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej, Wojewódzki Ośrodek Informacji Turystycznej w Koszalinie, 1965)
Ulotka z planem ośrodków wczasowych i atrakcji Ustronia Morskiego.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Ustronie Morskie (Polska ; gmina) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.