[Afisz. Incipit:] Najpiękniejsze pieśni i arie operetkowe Wanda Hermińska, Wanda Klimowiczowa ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o koncercie 18.07.1951 r. w sali Teatru Łątek Wrzeszcz.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Życie muzyczne; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne