Pocałunek Judasza - Żukowski, Stanisław (1911-1983). ([Warszawa], 1945)
Przedstawia scenę pocałunku Judasza w czasie pojmania Jezusa w Ogrodzie Oliwnym.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora. Miejsce powstania i data według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.