Thornton Wilder - Nasze miasto = Our Town / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1972)
Program teatralny premiery 26.08.1972 r. w Teatrze Kameralnym w Sopocie. Reżyseria: Lech Hellwig-Górzyński, scenografia: Ali Bunsch.