Thornton Wilder - Nasze miasto = Our Town - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1972)
Program teatralny premiery 26.08.1972 r. w Teatrze Kameralnym w Sopocie. Reżyseria: Lech Hellwig-Górzyński, scenografia: Ali Bunsch.
Keywords: Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- programy; Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdańsk -- 1970-2000.; Druki ulotne -- Polska -- Gdańsk -- 1970-2000.